Za globalizáciu s ľudskou tvárou - Králik, Juraj
Globalizácia svetového hospodárstva. Integrácia podnikov a celých národných ekonomík. Negatívne sprievodné javy nekontrolovateľnej globalizácie. Etika v globalizačnom procese.