Elektronický obchod a s ním súvisiaca elektronizácia - nevyhnutný krok slovenského bankovníctva ... - Korauš, Antonín
Zastúpenie moderných informačných a komunikačných technológií v elektronickom obchode a v bankovníctve. Využívanie informačnej techniky v bankovníctve. Doplnkové služby realizované v rámci tzv. elektronického bankovníctva. Charakteristika služieb homebanking a telebanking, ich výhody. Fungovanie telebankingu.