Vstup spoločných podnikov na spoločný trh EÚ zodpovedá optimizmus ich príprave? - Sršňová, Jana
Proces Euro-Chance, ktorým je označovaná ofenzívna stratégia členských krajín EÚ a proces zmien rozvoja krajín strednej východnej Európy po r. 1989. Vytváranie spoločného európskeho trhu. Zapojenie sa do procesu zbližovania sa s EÚ. Strategické kroky v hospodárskej politike SR na makroúrovni. Strategické kroky na podnikovej úrovni. Predbežné závery 1. etapy prieskumu.