Ako dostať firmu do prvej ligy - Kopčaj, Andrej
Niekoľko princípov dosiahnutia úspechu firmy. Význam technického subsystému podniku. Energetizácia ľudí. Mapa úspešnosti znázorňuje súčin vonkajšej a vnútornej pravdepodobnosti úspechu. Dimenzie úspešnosti. Technický subsystém. Sociálny subsystém. Podniková kultúra.