Záchranná novela a sťažnosti občanov - Krištofičová, Dagmar
Novela zákona o Exekučnom poriadku č. 233/1995 Z.z. vylučuje pohľadávky voči zdravotným poisťovniam vzniknuté v súvislosti s financovaním zdravotnej starostlivosti a zdravotným zariadeniam vzniknuté v súvislosti s poskytovaním zdravotnej starostlivosti. Návrh štátneho rozpočtu pre zdravotníctvo na rok 2000. Výdavky na zdravotníctvo. Štátny rozpočet v roku 1999.