Systémové řešení bezpečnosti informačních systémů bank - Ptáčková, Milada
Bankový informačný systém. Požadovaná bezpečnosť za primerané náklady. Aktívne systémové riešenie bezpečnosti. Dodržiavanie určitých pravidiel a podmienok na všetkých stupňoch riadenia.