Zahraničný obchod sa v závetrí dovoznej prirážky vyrovnáva - Suďa, Pavol
Vývoj obchodnej bilancie SR za prvých deväť mesiacov r. 1999. Vývoz, dovoz, podiel na HDP. Okolnosti vplývajúce na vývoj obchodnej bilancie. Významný prínos Volkswagenu. Oživenie vo VSŽ. Kúpna sila obyvateľstva.