Platnosť nájomnej zmluvy - Pauličková, Alena
Zákon č. 72/1999 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon NR SR č. 278/1993 Z.z. o správe majetku štátu v znení zákona NR SR č. 374/1996 Z.z. a ktorým sa dopĺňa zákon č. 229/1991 Zb. o úprave vlastníckych vzťahov k pôde a inému poľnohospodárskemu majetku v znení neskorších predpisov, je účinný od 1.5.1999. Výber podstatných zmien, ktoré uvedený zákon priniesol do inštitútu správy majetku.