Použitie automobilu zamestnanca na pracovnej ceste - Feketeová, Anna
Právna úprava vysielania zamestnanca na pracovnú cestu motorovým vozidlom. Podmienky pre použitie motorového vozidla zamestnanca. Náhrady za použitie motorového vozidla zamestnanca. Sadzba základnej náhrady. Náhrada výdavkov za pohonné látky.