Zánik štátneho podniku a daň z prevodu a prechodu nehnuteľností - Dudáš, Ján
Zánik štátneho podniku. Zánik podniku likvidáciou vo vzťahu k zákonu SNR č. 318/1992 Zb. o dani z dedičstva, dani z darovania a dani z prevodu a prechodu nehnuteľností. Náležitosti pre zdanenie daňou z prevodu a prechodu nehnuteľností a oslobodenie. Predaj nehnuteľností patriacich štátnemu majetku mimo likvidácie. Vplyv konkurzu na štátny podnik pri jeho likvidácii vo vzťahu na zákon SNR č. 318/1992 Zb. v znení neskorších predpisov.