Daňová exekúcia predajom hnuteľnej veci a nehnuteľnosti
Daňové exekučné konanie začína správca dane na základe exekučného titulu a to vydaním rozhodnutia o začatí daňového exekučného konania. Daňová exekúcia predajom hnuteľných vecí. Súpis hnuteľných vecí. Veci vylúčené z daňovej exekúcie. Dražobná vyhláška na predaj hnuteľných vecí. Priebeh dražby. Účastníci dražby. Daňová exekúcia predajom nehnuteľností. Opakovaná opätovná dražba a prechod vlastníckeho práva na základe ponuky.