Prehľad zmien v účtovej osnove a v postupoch účtovania podnikateľov od 1.1.1999 - Vanko, Jozef
Zmena účtovej osnovy a postupov účtovania podnikateľov od 1.1.1999. Účtová trieda 0 - Investičný majetok. Účtová trieda 2 - Finančné účty a účtová trieda 3 - Účtové vzťahy. Zmeny v prílohe k účtovnej závierke.