Obchodný register - Pauličková, Alena
Základné zásady obchodného registra. Údaje zapisované do obchodného registra. Vzor návrhu na zápis obchodnej spoločnosti do obchodného registra. Vzor návrhu na zmenu v obchodnom registri. Vzor návrhu na výmaz obchodnej spoločnosti z obchodného registra.