Zmluvná mzda zamestnanca dojednaná už s prihliadnutím na prípadnú prácu nadčas a ďalšie mzdové zvýhodnenia
"Zmluvná mzda" ako jedna z foriem mzdy, stanovenej na základe dohody, zmluvy a to u vybraného okruhu zamestnancov odmeňovaného mesačnou mzdou. Dokument "zmluvná mzda". Obsah a forma pracovnej zmluvy. Povinnosti zamestnávateľa. Mzda s prihliadnutím na prácu nadčas. Mzda s prihliadnutím na prácu vo sviatok. Mzda s prihliadnutím na prácu v noci. Vedúci zamestnanci. Pojem mzda v ustanovení zákona o mzde. Dni pracovného pokoja a sviatky.