Dôvodová správa k zákonu o technických požiadavkách na výrobky a o posudzovaní zhody a o zmene a doplnení niektorých zákonov
Dôvodová správa k zákonu o technických požiadavkách na výrobky a o posudzovaní zhody a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Charakteristika právnych noriem Európskej únie, ktorými je upravená problematika návrhu zákona o technických požiadavkách na výrobky a o posudzovaní zhody. Smernice Rady EHS.