Dohoda medzi vládou Slovenskej republiky a vládou Maďarskej republiky o vzájomnom zamestnávaní občanov a spôsobe jej vykonávania - Ferenčíková, Ľudmila
Znenie Dohody medzi vládou Slovenskej republiky a vládou Maďarskej republiky o vzájomnom zamestnávaní občanov a spôsobe jej vykonávania. Vykonávací postup k dohode.