Od financií k marketingu - Kušnír, Peter
Úvahy riaditeľa spoločnosti Unilever o teórii riadenia ľudských zdrojov. Dôležitosť štýlov riadenia, ich rôznorodosť. Firemná kultúra a rozvoj prostredníctvom ľudí. Nezastupiteľnosť informačných technológií.