Kreditní deriváty - moderní nástroje řízení kreditního rizika - Kroužel, Tomáš
Ohodnocovanie kreditných derivátov. Oceňovanie kreditného rizika podľa metodológie spoločnosti J.P. Morgan. Metódy CreditMetrics a RORAC. Využívanie kreditných derivátov v obchodnej praxi.