Slovensko - téměř rok po volbách - Dufek, Petr
Základné problémy slovenskej ekonomiky. Devízový kurz ako dôležitý ekonomický parameter. Vývoj v prvej polovici roku 1999. Druhý ekonomický balíček a jeho dôsledky. Privatizácia bánk a ďalšie ozdravné kroky.