Litva - Lacina, Pavel
Stručná hospodársko-ekonomická charakteristika Litvy. Základné makroekonomické ukazovatele. Zahranično-politická orientácia Litvy. Vzájomné hospodárske vzťahy Litvy a Českej republiky. Význam litovského trhu pre českých vývozcov.