Doprava v EÚ v 90. rokoch vzrástla - Papaj, Karol
Stagnácia železničnej dopravy na Slovensku po poklese o 9 perc. Konkurencia železničnej a cestnej dopravy. Porovnanie železničnej prepravy v členských štátoch Európskej únie. Situácia v cestnej nákladnej preprave. Bilancia transportných služieb v USA.