Nie každá kontrola je kontrolou - Ličko, Tibor
Činnosť a schopnosti kontrolórov. Etika a spoločenské odmeňovanie. Etický kódex kontrolóra. Charakteristika podstaty kontroly v podmienkach vyspelých demokracií.