Zaznamenané trendy v európskom burzovníctve a možné východiská pre Burzu cenných papierov v Bratislave - Schrenkel, Mario
Globalizácia medzinárodných finančných trhov. Vízia pre trhy s cennými papiermi. Situácia pri zjednocovaní niektorých trhov v európskom priestore, súčasný trend. Vybrané zoskupenia búrz. Model Európske Blue-chip trhy. Deutsche Börse AG. Norex. Wiener Börse. Slovenský kapitálový trh a možné perspektívy BCPB. Charakteristika funkcií burzy a prostredia, v ktorom podniká.