Firemný imidž - zrkadlo firmy
Teoretické vymedzenie pojmu imidž. Firemná identita (Corporate Identity) a firemný imidž (Corporate Image), ich vzájomný vzťah. Diagnostika imidžu. Tvorba a implementácia. Prostriedky tvorby.