Všeobecný trend - globalizácia - Lesáková, Milica
Vymedzenie pojmu transnacionálna korporácia. Fungovanie a budúcnosť transnacionálnych korporácií. Vývojové trendy a ciele strategických aliancií. Rozvojové programy.