Controlling a interní audit - nezbytný doplněk současného managementu - Stejskal, Jiří
Problém dnešnej doby - nestálosť a ťažko odhadnuteľný vývoj. Nástroje manažmentu, ktoré pomáhajú tieto problémy zvládnuť: interný audit, controlling.