Econometric model for transforming Slovakia - EMSE 2.0 - Olexa, Michal
Ekonometrický model slovenskej ekonomiky EMSE 2.0 predstavuje druhú verziu pôvodného experimentálneho variantu vyvinutého v roku 1996. Prostredníctvom rovníc modelu je opísaný a zobrazený vývoj hlavných makroekonomických egregátov.