DPH a sprostredkovanie služieb súvisiacich s medzinárodnou prepravou komentár k ust. par. 39 - Kováčiková, Helena
Služby súvisiace s medzinárodnou prepravou poskytuje dopravca. Poskytovanie služieb súvisiacich s medzinárodnou prepravou sprostredkovateľom. Súvisiace služby ako samostatné zdaniteľné plnenie. Praktický príklad.