Účtovníctvo dane z pridanej hodnoty v praxi - Vanko, Jozef
Základné požiadavky na účtovanie DPH. Členenie analytických účtov dane z pridanej hodnoty. Schémy účtovania dane z pridanej hodnoty na vstupe. Schéma nároku na odpočet DPH pri registrácii platiteľa DPH. Výpočet a účtovanie danme z pridanej hodnoty v praxi. Praktické príklady.