Účtovanie daňových dobropisov a ťarchopisov - Vanko, Jozef
Problematika opráv základu dane z pridanej hodnoty. Daňové doklady, ktorými sa opravuje základ dane (daňový dobropis a daňový ťarchopis). Oprava základu dane. Oprava sadzby dane. Účtovanie daňového dobropisu. Účtovanie daňového ťarchopisu. Účtovné prípady.