Nároky zamestnanca pri skončení pracovného pomeru - Rybárová, Mária
Odstupné poskytované pri skončení pracovného pomeru. Potvrdenie o zamestnaní a pracovné posudky. Nároky z neplatného rozviazania pracovného pomeru. Práva nezamestnaného občana po skončení pracovného pomeru. Zaradenie do evidencie nezamestnaných. Podpora v nezamestnanosti.