Prehľad zmien v účtovnej osnove a postupoch od 1. januára 1999 - Vanko, Jozef
Podľa opatrenia Ministerstva financií SR č. 3177/1998 - KM bola ustanovená účtovná osnova a postupy účtovania pre podnikateľov odlišná od tej, ktorá platila do 31.12. 1998. Popis zmien, ktoré nastali v účtovnej osnove v uvádzanom období.