Zaznamenané trendy v európskom burzovníctve a možné východiská pre Burzu cenných papierov v Bratislave - Schrenkel, Mario
Faktory potrebné k zvýšeniu funkčnosti kapitálového trhu. Možné perspektívy BCPB - tri roviny. Otázky možnej spolupráce búrz krajín V4 a Slovinska.