Modelovanie vývoja príspevkov do poistných fondov - Fendek, Michal
Charakteristika ekonometrického modelu ekonomiky SR. Modely verejných fondov. Model príjmov a počtu platcov do fondov zdravotného poistenia, sociálneho poistenia, poistenia v zamestnanosti. Prognóza a analýza príjmov verejných fondov v prostredí Excelu. Submodel makroekonomických charakteristík, zdravotného poistenia, sociálneho poistenia, poistenia v nezamestnanosti. Výsledky prognózy vývoja príjmov verejných fondov.