Mzdy v ČR rastú rýchlejšie ako produktivita - Csontosová, Marta
Rast miezd a vývoj produktivity práce v Českej republike. Problém sociálnych dávok. Nárast nezamestnanosti v Prahe. Prezamestnanosť na ministerstvách. Porovnanie miezd v domácich a zahraničných spoločnostiach. Mzdy v Čechách a krajinách EÚ.