[Psychológia pre manažérsku prax] - Korauš, Antonín
Recenzia publikácie SZARKOVÁ, Miroslava: Psychológia pre manažérsku prax. Monografia podáva najnovšie poznatky vychádzajúce z psychologických výskumov a rozvoja psychológie ako vedy, najmä v oblasti sociálnej psychológie a psychológie práce. Praktická aplikácia.