Investori na Slovensku narážajú na korupciu a byrokraciu - Medžová, Andrea
Inwest Forum - dlhodobý projekt slovenskej vlády zameraný na prilákanie priamych zahraničných investícií. Prekážky brániace prílivu zahraničných investícií - ťažkopádne právne prostredie, netransparentná certifikácia, byrokracia a rozmach korupcie.