Prieskum odmeňovania umožňuje manažérom prestať sa spoliehať na konvenčné praktiky - Začková, Katarína
Prieskum poradensko-konzultačnej firmy Hay Management Consultants Bratislava o odmeňovaní v r. 1999. Veľké rozdiely na slovenskom trhu. Nárast miezd vo vzťahu k miere inflácie. Porovnanie základných miezd manažérov na prvej úrovni riadenia, na strednej úrovni riadenia. Porovnanie základných miezd vrcholových manažérov v stredne veľkých firmách. Prieskum odmeňovania ako bohatý zdroj informácií pre top manažérov.