Využitie dlhopisov FNM na riešenie reformy sociálneho poistenia - Šipoš, Zdenko
Nadobudnutím účinnosti zákona NR SR č. 253/1999 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 92/1991 Zb. o podmienkach prevodu majetku štátu na iné osoby v znení neskorších predpisov, nastane právny stav, ktorý bude mať podľa niektorých ekonómov dosahy na ekonomiku štátu, občana i politickú situáciu. Problémy naštartovania kapitálového trhu. Vklad cenných papierov do dôchodkových fondov.