AG Banka je horúcim adeptom na odobratie bankovej licencie - Kovalčík, Ján
Zložitá situácia v AG Banke, a.s. Nitra. Z histórie AG Banky. Strata, úvery, zlé hospodárenie banky. Príčiny zlej situácie. Snaha riešiť túto situáciu. Hrozba odobratia bankovej licencie. Súdny spor s Agrobankou a ČNB.