Nezávislosť centrálnych bánk a EMÚ - Grittersová, Jana
Teoretické ponímanie nezávislej centrálnej banky. Praktická relevancia nezávislosti centrálnej banky. Nezávislosť centrálnej banky v kontexte Európskej menovej únie - nezávislosť Európskej centrálnej banky. Pokračovanie v č. 11/99.