Kniha o platobných systémoch asociovaných krajín Európskej únie - Holička, Peter
Európska centrálna banka vydala dňa 31.8.1999 publikáciu "Modrá kniha - Platobné systémy krajín, ktoré požiadali o členstvo v Európskej únii". Kniha je výsledkom spolupráce medzi Európskou centrálnou bankou a národnými centrálnymi bankami asociovaných krajín Európskej únie (Bulharsko, Cyprus, Česká republika, Estónsko, Maďarsko, Litva, Lotyšsko, Poľsko, Rumunsko, Slovensko, Slovinsko).