Maurícius - Schlosser, Gabriel
Atlas peňazí sveta. Charakteristika Maurícia: štátne zriadenie, prírodné podmienky, hospodárstvo, menové informácie, história meny, história krajiny. Motívy maurícijských bankoviek.