Odmítněme legendu o euru - Malý, Jiří
Reakcia jednotlivých členských štátov EMÚ s rozdielnou infláciou na jednotnú monetárnu politiku. Konvergenčné kritériá a politické rozhodnutia. Cenové indexy v krajinách EMÚ. Vývoj inflácie v krajinách EMÚ. Vývoj dlhodobých úrokových mier v krajinách EMÚ.