Pracovná sila na Slovensku - Janků, Jana
Z obsahu: Zdroje kvalitných pracovných síl na Slovensku nie sú ešte vyčerpané. Náklady firmy na pracovnú silu výrazne ovplyvňuje odvodové zaťaženie. Úroveň škôl často nezodpovedá potrebám firiem. Vysoká chorobnosť je strašiakom pre väčšinu zamestnávateľov. Pripravuje sa zásadná transformácia pracovného práva.