Zákon č. .../1999 Z.z. z 27. októbra 1999 o príspevku na bývanie
Znenie zákona č. .../1999 Z.z. z 27. októbra 1999 o príspevku na bývanie. Príspevok na bývanie ako štátna sociálna dávka, ktorou štát prispieva na úhradu výdavkov spojených s užívaním bytu alebo s užívaním rodinného domu.