Místo cukru turisté - Hála, Jan
Hospodárske reformy prijaté po roku 1994 naviedli Kubu na rastovú dráhu. Zmenila sa teritoriálna a komoditná štruktúra vývozu, zvýšil sa záujem zahraničných investorov a turistov. Zahranično-obchodné vzťahy Českej republiky a Kuby.