Maledivská republika - Schlosser, Gabriel
Atlas peňazí sveta. Charakteristika Maledivskej republiky: štátne zriadenie, prírodné podmienky, hospodárstvo, menové informácie, história meny, história krajiny. Motívy maledivských bankoviek.