Cestovné šeky riziko prijatia falzifikátu - Porošin, Boris
História cestovných šekov. Systém predaja a akceptácie cestovných šekov. Ochranné prvky cestovných šekov. Rozdiely medzi cestovným šekom a bankovkou z pohľadu prijímateľa. Falzifikáty cestovných šekov.