Ekonomická transformácia v SR po 10 rokoch - Zemanovičová, Daniela
Charakteristika ekonomiky SR pred transformáciou. Štátny rozpočet, index HDP, dynamika rastu HDP, cenový vývoj a inflácia, vývoj miery nezamestnanosti. Podstata reformy. Charakteristika prvej etapy od roku 1991. Makroekonomické nerovnováhy. Zahraničná zadlženosť. Podiel zahraničného dlhu na HDP. Zahraničný obchod.